Hvem er Pedal-Atleterne?

I sommer perioden cykler vi fire gange om ugen,tirsdag, torsdag, lørdag og søndag, i Nordsjællands-området.
MTB gruppen er knap så seje, og træner 3 gange om ugen, tirsdag, torsdag og søndag.

Som ekstra træning har vi en del som kører på landevejen tirsdag og torsdag formiddag samt lørdag eftermiddag.

Om vinteren bliver der udelukkende kørt på MTB i Grib skov, og andre skove i området. Vi deler altid op i 2 til 3 grupper afhængig af fremmødte ryttere, så de hurtige kan køre hurtigt, og de mindre hurtige kan køre mindre hurtigt. 🙂

Medlemmerne arrangerer hvert år flere ture til udlandet, og der har flere gange været hold afsted til Mallorca, Hartzen og Toscana.

Klubben deltager i en del løb/motionsløb i Danmark og udlandet. Hvis du vil med på en af vores træningsture, så er du altid velkommen.