Ny i klubben

Hvad sker der i klubben – for nye medlemmer ? Hvordan bliver jeg medlem ? Hvad kan cykelklubben tilbyde dig som nyt medlem ?

1. Fællesskab med ca. 150 andre cykelfreaks. Vi er en motionsklub med mange “voksne” medlemmer, men der er plads til alle, bare du har en racercykel eller en MTB.
  2. Både vinter og sommer deles op i hold, således at der er træning på flere niveauer, så er du interesseret, så mød op og kør en tur med os, så kan du bedre vurdere, om du har lyst til at blive medlem.
  3. Vi har gode klubfaciliteter hos Fredensborg Forsyning.
  4. Spinning: Vi benytter DCU’s tilbud om rabat på Fitness World medlemskab, og mange medlemmer bruger det vinteren igennem.
  5. Klubben afholder jævnligt klubmøder og 1 årlig klubfest.

Er du interesseret i et medlemskab så kontakt formanden eller kassereren, ELLER også kan du foretage din indmeldelse her.

Du er altid velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem for yderligere informationer.

Formanden

0 thoughts on “Ny i klubben”