Klubmodul henter siden
Classic Bicycle Event 2023
Tilmeldingsfrist er overskredet

Pedal-Atleterne i Fredensborg byder velkommen til endnu et Classic Bicycle Event.

Hvis du er den lykkelige ejer af en vintage racercykel fra før år 2000, er du i målgruppen for deltagelse i dette års ”Classic Bicycle Event”.

Start og mål ved Fredensborg Slot

Den helt rigtige stemning fremkommer hvis du er iført cykeltøj, sko og hjelm fra samme tid som din vintage racercykel.

Løbet foregår den 2. september 2023 med deltagernes personlige indskrivning klokken 9.00 ved Fredensborg Slotsgård og samlet start klokken kl. 10.00.

Ruten, på ca. 40 km. i Fredensborg Kommune, bevæger sig rundt i det smukke Nordsjællandske landskab, og vi har sørget for at skabe den helt rigtige stemning, før under og efter løbet med veteranbiler, der matcher cykelløb fra “dengang far var dreng”.

Der er indlagt pause hos vores cykelpartner Service Course - Industriparken i Kokkedal - hvor vi holder en kort pause med kaffe/kage og præsentation af vintage cykler.

Vi forventer at være i mål ved Fredensborg Slot ca. kl. 13.00, hvor alle deltagere en goodiebag med cykelrelateret indhold, og der serveres snaks og drikkelse

Veteranbilerne er sponseret og stillet til rådighed af Classic Car House i Kokkedal, og de har alle en praktisk funktion i eventet.

Der bliver mulighed for, at deltagerne kan tage billeder på rutens hotspots, det vil sige i pausen i Kokkedal, og i start- og målområdet. Vores fotograf er til stede og sørger for at tage et fællesfoto så snart alle deltagerne er ankommet til målområdet ved Fredensborg Slot. Fællesbilledet bliver naturligvis sendt til pressen og delt med alle deltagerne umiddelbart efter eventet. 

Vi sørger for opsamlingsvogn til deltagere, med mekaniske udfordringer, som man ikke selv kan klare i et snuptag. Vi opsamler både cykler og ryttere.

Ligesom til andre motionscykelløb er vi forpligtet til at overholde gældende færdselsregler. Vi kører derfor ruten i roligt tempo hele vejen rundt til målområdet.

Af sikkerhedsmæssige grunde, og fordi vi kører i et samlet felt, er cykelhjelm påbudt!

Fredensborg Kommune og DGI støtter eventet.

Skynd dig at tilmelde nu. Vi har reserveret startnumre til de første 20 Pedal-Atleter, som tilmelder sig. Yderligere tilmeldinger kommer på venteliste.

, samt et glas champagne og en hotdog ved ankomst til målområde. Champagnen er sponsoreret af vores vinleverandør Philipson Wine i Kokkedal. Endelig får alle deltagere en goodiebag med bl.a. en T-shirt.

Der er præmier til ”den flotteste vintagecykel” og til den mest originale ”vintagejersey”.

Tilmeldte
20 /25
Tilmeldingsfrist
01.09.2023
Tidspunkt
02.09.2023 kl. 09.00 - 02.09.2023 kl. 13.00
Sted
Fredensborg Slotsplads
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Events